Skip links

ALBUMI

Tebi, koji me zoveš

Album koji je odredio naš smjer. Smjer meditativno – molitvenih pjesama koje slušatelja uvode u dublji odnos s Bogom, stvarajući mnoštvo prilika za promjenu i iscjeljenje srca.

Ući ću u tvoj hram

Album koji donosi pjesme koje imaju namjeru uvesti slušatelja u osoban odnos s Bogom. Pjesme koje govore o konkretnim stvarnostima, konkretnim borbama i padovima, koje izvlače ono bolno i skriveno iz naših srca da bi  Duh Sveti mogao sve to ozdraviti.

Bijela plahta
I
Na njoj čisto Janje
Blagujem Život
Hramska zavjesa kao razderano jedro
Blagujem Život
Ući ću u Tvoj hram
I ostati zauvijek

Otvoreno nebo

Izraz otvoreno nebo sugerira nam da je Božja naklonost prisutna,  tu je u našim životima, opipljiva. Može se osjetiti poput kovine, poput vjetra, mirisa, glasa, radosti …. Ona je stvarna. Milosti su  dostupne i onima koji ih primaju daje se dar otvorenog neba – mogućnost gledanja i iskustva Božje slave i ljubavi. Album Otvoreno nebo jednostavno nas upućuje da podignemo pogled i gledamo otvoreno nebo nad našim životima.

Slavim rane i krv Jaganjca Božjega (live)

Moleći i radeći na ovom albumu primili smo nekoliko riječi u molitvi za koje vjerujemo da su nadahnute od Duha Svetoga. U srce se spustila riječ: Imam plan sa svakom pjesmom. To je plan ljubavi, plan da mnoge duše ugrabim iz neprijateljeve ruke, plan da mnogi piju iz izvora mojeg srca. Po pjesmama oslobađam. Izvodim sužnjeve na slobodu. Ove pjesme su lijek i melem za bolesne duše, duše u agoniji, duše u tami, duše koje su izranjene i napuštene… Ove pjesme su svjetiljka koja će gorjeti i svojom ljepotom i mojom snagom rastjerati tmine. Po ovim pjesmama otvorio sam svoje Srce svakome. Svaka pjesma je put kojim ja idem u susret svakome i svaka je put kojim svatko, tko želi,  može ući u moje Srce.

Album Slavim rane i krv Jaganjaca Božjeg  hod je s Gospodinom i s njegovim svecima, posebno dušama koje su na izrazit način osjećale/ljubile rane i krv Jaganjca Božjeg, koje su zapadale u ekstazu ljubavi i muke Kristove, koje su na svom tijelu i duši proživljavale agoniju Jaganjca Božjega. Nije na odmet zazivati njihov zagovor i njihovu pomoć pri slušanju ovih pjesama-molitava, uteći se njihovoj zaštiti i dopustiti da Krv Kristova teče po nama, da nas rane Njegove ozdravljaju. Molimo te duše da nas uvedu u školu Ljubavi, u školu nutarnjeg života, u preobrazbu našeg života …

Na albumu se nalazi devet skladbi, devet uglazbljenih molitava koje nas vode na našem osobnom putu od potrage do blagoslova, od borbe sa samim sobom i zlim duhovima do pobjede u Kristu, od razmetnih sinova do  Euharistijske gozbe.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag